OFFICE HOUSE: Because Words Matter
 

Om Office House

I Office House har vi næsten 20 års erfaring i at oversætte tekster i en professionel kvalitet, så de både bliver læst og forstået. Vi er fagfolk, og vi er stolte af det!
 
Dét gælder desværre ikke alle i branchen.
 
Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få de gode oversættelser, du har brug for.
 

Rådgivning i valg af oversættelsesleverandør

Det er ærgerligt at vælge en leverandør, der ikke kan levere det, du har brug for. Det kan koste både tid, penge, mistet salg, skår i din virksomheds omdømme, skade på maskinel og i allerværste fald; personskade og det, der er værre.
 
Har du selv en eller flere medarbejdere, der kender branchen godt nok til at kunne hjælpe dig med at få den rigtige løsning til den rigtige pris? Eller har du brug for assistance?
 
Alt efter dit behov hjælper vi dig gennem hele processen, lige fra behovsafklaring til kravsspecifikation, intern procesoptimering og valg af opgaveløser.
 
 

På kontoret finder du:

ED i engelsk, erhvervsbachelor i ledelse

 
Ekspert i oversættelse engelsk>dansk, med speciale i IT, teknisk sprog, markedsføring og ledelse. Nuværende slutkunder tæller bl.a. Danfoss, Vattenfall, Vestas, Novo Nordisk og JYSK.
 
Jeg har arbejdet for store, internationale oversætterbureauer, mindre bureauer og som freelancer - og har dermed et bredt og grundigt indblik i branchen, ikke mindst i de mange fordele, professionel oversættelse kan give en virksomhed ... og alle de faldgruber, der kan koste en virksomhed dyrt.
 
Derudover trækker jeg på erfaring fra tidligere stillinger som HR-konsulent og erhvervskonsulent, som har givet mig indgående kendskab til problemstillinger, procedurer og processer i erhvervsvirksomheder.
 
Vil du gerne vide mere? Så tjek LinkedIn-profilen.
 
 
Office House: BECAUSE WORDS MATTER
 
Kontakt os på 25 62 25 18 eller info@office-house.dk
Office House | Videnpark Trekantområdet, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia  | Tlf.: 25 62 25 18 | info@office-house.dk